Majoitus

Hirsitalon tunnelmaa

Kotirinne

Kotirinne on 1900-luvun alussa rakennettu hirsinen talo missä on tupa ja kammari. Varustuksena wc ja suihku, kahvinkeitin, mikro, keittolevy ja leivinuunitakka. Vuodepaikkoja on 8 ja lisävuode. Pihassa on 1800-luvun patinoitunut hirsinen puulämmitteinen sauna, missä on tunnelmallinen saunakammari yöpymismahdollisuudella kesäaikaan. Kotirinne sijaitsee tallin päärakennuksesta 250 metrin päässä, lähellä mutta omassa rauhassa. Paikassa on kiva viettää vaikkapa maatilaloma jos ei ratsastusleirille haluaisikaan osallistua.

Kytömökki

Kytömökki on pienen pieni, todella vanha hirsinen tupa. 2-4 henkilöä mahtuu yöpymään. Mökissä ei ole sähköä, juomavesi viedään mennessä. Kaminan keittolevyllä saa makoisat aamukahvit tai lammesta itse ongitusta kalasta keiton.  Lammen rannassa on sauna minkä löylyjä ei voita mikään. Lampi on oikeastaan suuren suuri lähde. Uidessa tunnet kuinka kylmiä virtoja tulee maan uumenista. Saunan jälkeen on kiva istua iltaa kodassa nuotion äärellä.

Lempaatsuon luonnonsuojelualue rajoittuu lammen vierelle, hyvät marjastus ja ulkoilualueet ovat ympärillä. Kahden kilometrin päässä sijaitsee Asuntajärvi, jossa meillä on vene.

Täällä peltojen keskellä, lammen rannalla unohtuu arki, aika pysähtyy. Illalla usvan noustessa voi nähdä metsän eläinten siirtyvän pellolle syömään.